CJ 30 ÅR!

FESTEN ÄR ÖVER! FESTEN ÄR SLUT! BILDER FINNS HÄR OCH HÄR OCH HÄR OCH SNART HÄR!

Lördagen den 18 oktober är du välkommen på min 30-årsfest!

Den börjar på Stortorps bygdegård i Trångsund söder om Stockholm klockan 17:00 för mingel. Middagen serveras vid 18:30 och vid 21:00 är festen i full gång, ända fram till 01:00!

VIKTIGT: TA MED KONTANTER!

TEMA
Tillfället Du Väntat På – är här! Om du någon gång köpt något för att det var superfint men ännu inte hittat rätta tillfället att använda det? Nu har du chansen!
Kort sagt: ha på dig vad du vill! Glitter! Glamour! Klä upp dig, klä ner dig, klä på dig, klä av dig, klä ut dig – allt är tillåtet!

MAT
Det kommer att finnas smörgåstårta, småplock, tårta och annat nam-nam – glöm inte att anmäla eventuell specialkost!

Nötter kommer inte att finnas i byggnaden då det finns nötallergiker i vårt sällskap – tänk gärna på det om du vill ta med dig något eget.

DRYCK
Till middagen ingår dryck, och efter det kommer det att finnas en liten bar där det går att köpa öl, vin, cider och läsk för en tjuga. Kaffe och groggvirke finns också, gratis såklart!

Vill du ta med dig egen dryck så går det precis lika bra, då det finns kylskåp och förvaringsmöjligheter på plats!

(Allt måste betalas kontant i små valörer då det finns begränsat med växel, och småmynt kan också vara bra att ha om du vill dricksa hjälpredorna.)

VÄGBESKRIVNING
Stortorps bygdegård ligger på Bygdegårdsvägen 12 i Trångsund, söder om Stockholm mot Västerhaninge/Nynäshamn. (18 minuter med pendeltåg från Stockholm central.)

Bil | Riksväg 73 söderut mot Nynäshamn, avfart Trafikplats Trångsund. Rakt på i första rondellen mot Trångsund Centrum, följ sedan skyltning mot Stortorpshallen efter Hammartorpsvägen tills den delar sig. Sväng höger in på Drottningvägen. Bygdegården är det lilla ensamma röda huset på gräsmattan.
(Riksväg 271 går också ända fram till Trångsund om du kommer från det hållet.)

Pendeltåg | Tåg 35 mot Västerhaninge/Nynäshamn till Trångsund. Det är ungefär 800 m att gå till bygdegården, raka vägen upp från centrum på Hammartorpsvägen. Det går även bussar en bit av sträckan.

Tunnelbana | Gröna linjen söderut, tåg 18 mot Farsta strand till Farsta. Därifrån buss mot Östra Skogås.

Buss | Buss 828 eller 811 mot Östra Skogås<->Farsta centrum, hållplats Stortorpshallen. Mot Östra Skogås så åker bussen förbi bygdegården på höger sida och stannar 100 meter bort.

Karta

Klicka för tydligare bild som går att skriva ut!

Länk till Google Maps Street View

Behöver du bli hämtad från Trångsund centrum så går det säkert att ordna innan middagen!

GÄSTLISTA
Gästlista gäller hela kvällen. Alla inbjudna får självklart ta med sig sin respektive.

DET GÅR EJ ATT ANMÄLA SIG TILL MIDDAGEN LÄNGRE – Festdeltagare är välkomna till festen klockan 20:30 och anmälan görs senast en dag i förväg till mig eller Simon.

HJÄLPREDOR
På plats finns ett antal personer som erbjuder hjälp och sin dyrbara tid genom att agera bartendrar, musiker, entrévärd m.m. – de får betalt i gratis dryck och den dricks de får under kvällen, så var generösa!

PRESENTER
Åh, presenter är jätteroliga men helt onödiga! Det räcker med att du kommer på festen för att jag ska bli glad! Om du verkligen vill ta med nåt så gillar jag dinosaurier, dalahästar och serietidningar!

Ett bra sätt att spendera sina slantar på är Alzheimerfonden, World Animal Protection (före detta WSPA) och Världsnatursfondens fadderprogram. En fjällräv vore nice.

Mina giriga marsvin önskar sig presenter som till exempel hö, spån, roliga leksaker, skålar och inredning till buren, om du hellre vill gratulera dem! Nu har jag endast ett girigt marsvin kvar, och honom får ni väldigt gärna skämma bort hur mycket ni vill! “En ny, kvinnlig lekkamrat är aldrig fel,” hälsar Rambo.

(Om du har beslutsångest så kan jag trösta dig med att det kommer finnas sätt att lämna bidrag till olika ändamål på festen!)

BRA-ATT-VETA
– Ta med kontanter! Tjugolappar och mynt är att föredra
– Ha på dig bekväma skor
– En förkärlek till glitter, då detta kommer att finnas ÖVERALLT
– Det kommer att vara lekar och tävlingar med blandade priser – och bara den sort som ALLA kan vara med på såklart!

Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Memorabilia of an Urbanite in Suburbia