Chicago på Stadsteatern

Veckan efter två veckors sjukdom brukar vara lite körig – i måndags städade jag efter det senaste renoveringsprojektet: skåpluckorna i köket. Simon har lämnat in de för målning, och nu ligger det bestick och slevar överallt. Jag lyckades nästan göra en lyckad lasagne också.

I förrgår träffade jag Elin i stan. Hon hade bjudit med mig på en föreställning av Chicago på Stadsteatern, med Lisa Nilsson, Dan Ekborg och Sharon Dyall i huvudrollerna. Det var första gången jag var på teater/musikal, så det var väldigt spännande! Handlingen visste jag redan, och flera av låtarna kände jag igen från Glee, så det var inte helt obekant.

Störig som min hjärna är så satt jag mest och tittade på alla detaljer som hände i bakgrunden av alla scener, och fascinerades av att det finns något så konstigt som synkroniserad dans. Försökte sparka lika högt medan jag väntade på tåget, men det gick inte så bra.

Innan föreställningen åt vi på Teaterbaren (kollektivavtal, check!). Det serverades kantarelltoast till förrätt och blodig köttbit till huvudrätt, yum yum. Jag åt tillochmed lite efterrätt!

Biljetterna var Elins 30-årspresent till mig, tack snälla Elin!

Chicago

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *