Hänt i Veckan

Senaste nytt:

Stefans födelsedag
Förra lördagen fyllde Stefan år, och Hollie och alla andra dök upp hos morfar för att fira honom med tårta och presenter.

20140927_142605
Simons mamma gjorde en frågesport som väl gick så där för vissa.

20140927_140227
Hollie var där!

Och vi åt mat och kakor och annat mumsigt. Nu är Stefan gammal. Yay!

Yuphin
I söndags hämtade vi Puff och åkte till Kista. Simon och Olivia fick nya skor, jag fick en fjantig klippning och Yuphin köpte en jacka. Monstret var hemma med sin pappa, så det var första gången jag och Yuphin sågs utan monsternärvaro. Jag hoppas vi bor närmare varandra snart så vi kan ses lite oftare.

(Vi hängde med Yuphin och Mattias en stund idag också, och busade med monstret medan de fixade mat.)

Lägenhetsvisning
I Gröndal var det visning på en lägenhet som fotats med ett extremt vidvinkelsobjektiv. Den nyrenoverade 3:an var rätt slarvigt gjord vid närmare inspektion, och allt kändes väldigt trångt. Köket var fint, och fläkten var extra flådig.
Vi tänkte buda litegrann, men orkade inte ta oss för det med tanke på att ingen av oss var superförtjusta i den.
Sista lägenhetsvisningen, visade det sig.

Korv i ugn
Vidare var det dags för Simons sossefavvis, den beryktade korven i ugnen. Ett halvt kilo ost senare och världens godaste mos (courtesy of Simon) så var alla nöjda och glada!

Jennie
Med hjälp av världens bästa Jennie så åkte vi till Skärholmen och handlade det sista till festen på bl.a. Partyland, ÖB, Svanströms (i Sätra) och bokhandeln.
image

image

Nu återstår bara mat och dryck och lite piller och sen är allt redo inför min födelsedag!

Jobb
Till min stora räddning så var Elin på jobbet med mig sist jag var där. Även riktigt dåliga nätter är behjälpliga när hon dyker upp och ger mig en kram. Vad skulle jag göra utan henne och alla mina andra kollegor när allt känns riktigt tröstlöst?

Digital StillCamera
Finaste Elin ♥

O’Learys
På tal om vänner så åkte jag in till stan för att träffa Emelie och Simon. Jag åt som vanligt caesarsallad och beställde en alkoholfri strawberry daiquiri, som min facklige kollega Daniel blandade ihop åt mig. Mycket nöjd.
Sen följde Emelie hem och sov hos oss, eftersom hon flyttat ut på landet nu och ingen buss går ut dit på vettiga tider.

Mäklare
Och nästan sist men ändå inte minst: vi är numera ägare av en nyproducerad lägenhet i Hässelby Strand! Papper är underskrivna och insatt i mäklarpärm, och Rambo är underrättad. Han bifaller.

20141003_155800

Twigg’s
Slutligen. Jag skrev ett mail till Inger på Twigg’s kennel och hon blev glad över min berättelse om Cim (som kom från samma kennel för 32 år sen) och vi kommer att boka en liten valp som antagligen föds i vinter!
Valp!

Mer om kennlar kommer i ett annat inlägg!


Ledsen för ostrukturerat inlägg. Jag skrev det på mobilen och det är inte det enklaste minnsann! Fixar till det imorgon. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *