Rösta!

Val2014

Glöm inte att gå och rösta!

Idag fram till och med valdagen den 14 september kan du rösta!

VAL2014_23DINRO_CC_88ST

Jag själv röstar åt det vänstra hållet. Just i skrivande stund så vet jag inte riktigt hur jag ska personrösta (vilka kandidater jag vill rösta in till kommun, landsting och riksdagen) men flera av mina fackliga kollegor står med på valsedlarna i år, så någon hittar jag nog. Många av dem har jobbat hårt för ett regeringsskifte, och jag röstar åt vänster dels för mitt fackliga engagemangs skull. Jag tror att det kan vara bra för Sverige med nya människor i maktposition.

För mer information, besök Valmyndigheten. Där går även att beställa ett nytt röstkort om det skulle behövas. Det finns också flera valkompasser som kan hjälpa dig att hitta ett parti som passar dig, om du är osäker vilka du vill rösta på. Om du inte känner för att rösta på någon, så kan du rösta blankt. På det sättet använder du fortfarande din röst, och ser samtidigt till att ingen kan använda den i något annat syfte!

(Och rösta rött eller blått eller blankt hur mycket du vill, men se till att skippa Sverige Demokraterna eller andra nazistiska och rasistiska partier. De kommer att förstöra vårt Sverige, och jag garanterar att en röst på dem inte kommer gynna dig personligen i slutändan.)

nonazism

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *