Födelsedagsfirande

Det hände ungefär hundra saker i helgen fram till igår, så när jag ville komma hem och fulgråta av sorg i måndags så fick jag se till att vänta med det, eftersom vår städerska var där och lekte hjälte. Vi hade så hemskt stökigt hemma med diskberg och kläder och papper överallt, och hon fixade alltihop på ett litet kick.

Ingen rast, ingen vila! Jag och Rambo (som fick ungefär tusen kramar först) dekorerade Simons tårta, för i måndags så fyllde han år! Hurra! Jag fixade prinsesstårta och wienerlängd och annat mums som min godisgris gillar, och vid sex började folk droppa förbi.

Först kom Emelie, sen Simons föräldrar och Hollie! Hollie nosade runt på Rambo, som var kaxig och stod utanför huset trots hundnärvaron. En liten stund senare kom Simons morfar och morbror körande med Simons present – en gasolgrill som Simon ändå tänkt sno från sin morfar.

Det blev trevligt födelsedagsfika, och sen åkte Simon, jag och Emelie till Heron City och käkade på O’Learys. Efter en liten sväng söderut för att släppa av Emelie så åkte vi sen hem till Rambo och gosade lite till. Rambo fick dock inte sova i vår säng.


I fredags jobbade jag dagpass för första gången på länge. Jag hade bytt pass med en kollega så jag kunde vara ledig igår på Simons födelsedag. Simon var som vanligt världens snällaste pojkvän som kom och hämtade mig efter jobbet, och det är jag glad för eftersom det åskade och regnade som bara den. Sjukt läskigt.

I lördags var vi på släktträff hemma hos Simons morfar. Vi var sjutton personer sammanlagt (och två söta små taxar!) som åt grillad mat som Simons morfar fixat i ordning. Efteråt åkte vi in till stan och såg på Midnattsloppet en bit från Simons föräldrars lägenhet. Det var en massa minions, superhjältar och annat roligt som dök upp i loppet, och jag blev sugen på att vara med nästa år.

Eftersom hela stan var avspärrad så gick vi ganska mycket, och min lilla knubbiga tå var lite tilltufsad efter den långa dagen. Den börjar bli mycket bättre, men är fortfarande blå och öm.


Förutom det tråkiga med Éowyn som lagt sig som en mörk skugga över vardagen så händer det en hel del spännande saker just nu. Först och främst ska Rambo bli ompysslad, och sen nästa vecka blir det mer roligheter med Olivias födelsedag! Simon har valt ut en perfekt present åt henne från Babyland som står och tar plats i bakluckan på bilen.

Förhoppningsvis lite mer kräftor också? Vi får se.

IMG_20140726_181735
Simon och Lottie hemma hos morfar för några veckor sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *