Kongressombud

Idag har jag hunnit med en massa saker, bland annat att fixa inbjudningskorten till min födelsedag och skicka efter ett exempel. Det blev ett enkelt kort istället för dubbelvikt, för enkelhetens skull.

HRF_Logo_svart_20cm HRF_Logo_svart_20cm

Jag har även röstat vilka ombud jag vill ska åka till HRFs fackliga kongress i november. Om ni som jag är medlemmar i Hotell- och restaurangfacket så ska ni också se till att göra det, så ni har chans att få de representanter ni själva valt!

Följ den här länken och välj din avdelning beroende på var du bor, logga sen in med dina uppgifter (medlemsnumret finns t.ex. på baksidan av tidningen Hotellrevyn som du får hem i brevlådan) och efter det kommer du till sidan med alla valbara representanter.

Ett tips! Om du jobbar på samma arbetsplats som jag så är flera av våra kollegor nominerade, så det är inte så svårt att hitta någon bekant att välja.

För att avrunda dagens nattens inlägg så vill jag tipsa om bloggen 40+ som min kollega Pia driver – det är en intressant vardagsblogg, en slags ocensurerad livsbetraktelse. Följ henne!


Approved by CJ


I’m planning my birthday party and wish all my friends could be here, especially Kristine. It sucks. But there will be glitter and colored lights and perky invitation cards galore, so I’ll get through it. By sniffing glitter. And glue.

I did finish the adress list today, and since when are stamps super expensive? I remember in the good old days when a stamp was but a few coins, and ice cream was the same price so you never really knew what you’d come home with. Those were the days.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *