Jämtland

The quack attack is back, Jack! Ja, alltså, första gemensamma semesterveckan är över och jag är tillbaka i de södra delarna av landet där mitt mobilabonnemang faktiskt fungerar. Här har jag varit:

DSC_0005

DSC_0008

DSC_0011

DSC_0013

DSC_0012

DSC_0026

DSC_0030

DSC_0036

DSC_0041

Ni har säkert listat ut det, men här kommer en kort berättelse ändå! Vi spenderade en hel dag med att åka runt i norra Jämtland, pyttelite i Norge och besöka Hällingsåfallet. Vi var också vid kalfjället Stekenjokk och runt till Vilhelmina.

De andra dagarna har Simon hjälpt sin mamma och styvpappa att bygga en friggebod, och jag målade litegrann på den och grävde upp fyra svartvinbärsbuskar. Puh. Vi har också lekt med Hollie och badat i sjön.

Vi var även inne i Strömsund några dagar, åt kebab ungefär alla de dagarna och badade i poolen. Vi var också förbi Dundermarknan, där jag träffade en cool dinosaurie.

En snabb uppdatering, javisst! Nu är vi hos min mamma i Avesta och bor i stugan med Lottie.

Fortsättning följer, såvida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *