Välkommen hem till oss!

Känner för att leka lite MTV Cribs idag, och när är ett bättre tillfälle att presentera ens hem än direkt efter att städerskan varit i farten?

DSC_0048 DSC_0047
1. Direkt innanför dörren möts ni av den kärlek som är den fundamentala grunden i detta familjehem. (Går att köpa på Clas Ohlson för 39,90.-)
2. Det mysiga sovrummet är enbart courtesy of min fundamentala fenomenala pojkvän, som gjort om ett gammalt förråd till en sovalkov. Vår lagerlokalsstora klädsamling är starkt lidande. Det blir också lite lätt jobbigt när något ramlar ner under sängen.

DSC_0052 DSC_0051
3. La salle de bain! Rummet som ser allt vidrigt som de andra rummen (för det mesta) slipper se. Detta tappra rum är nyrenoverat och en gång i månaden skiner det mer än silverbesticken vi inte äger.
4. Vid eventuellt köp så är duckies not included.

DSC_0042 DSC_0044
5. Mattan bidrar med färgklicken som behövs för att lyfta fram charmen i vårt pittoreska kök. Utzoomningen på kameran är också en bidragande faktor. Alas, någonstans under diskbänken gömmer sig en diskmaskin!
6. Det pluttiga kylskåpet är helt nytt! Och förtvivla icke, ute på terrassen står en frys! (Samma villkor gäller som för duckies.)

DSC_0045 DSC_0034
7. Matsal/salong/arbetsrum/kontor/arbetsyta/skärbräda – kärt barn har många namn, men är inte större stöddig för det. Här finns jag ungefär nio timmar om dagen, slitandes med läxor och blogginlägg. Ibland när det vankas krubb så syns även Simon till i detta område.
8. Simon syns till desto mer här i biblioteket/biosalongen. Det hänger svartvita bilder av fordon på väggarna och hade det inte varit för mig så hade hela rummet varit inrett i grått. Till vänster i bild syns Lotties filt, som hon spenderat åtskilliga minuter åt att döda.

DSC_0035 DSC_0057
9. Marsvinshörnan. Inkräkta på egen risk. De tog snabbt över Simons fotpall och styr sitt kungadöme med järntass.
10. Utsikten mot vår gräsmatta som är perfekt för aktiviteter som kubb, boule och wrestling. Bortse från den döda blomman i fönstret. Den ville inte bli vattnad, jag lovar. (Det svarta är en dammsugare, ifall det var någon som undrade.)

DSC_0039 DSC_0037
11. Biblioteket är fyllt till brädden av vår intellektuella boksamling. Böckerna slåss om att få ta sig in i den exklusiva hyllan. Den som bara ser seriealbum och Bamsetidningar på bilden är ju helt bananas.
12. I finrummet samlas våra finaste kristaller och dyrbara klenoder. Om vi skulle bli rånade så är det hit tjuvarna beger sig först! De skulle också bli mäkta besvikna och fattiga, men det är en annan historia. Brian vaktar troget förstärkaren och elgitarren som Simon använder när han vill störa grannarna.

DSC_0036 DSC_0040
13. Äntligen har vi kommit till höjdpunkten i programmet! Den här hyllan är enbart full utav läckerheter, nämligen MINA grejer. 27 år gammal nallebjörn, check! Dinosaurie, check! Kasinonallen Lucky, check! Disneyfilmer, check! Foto på Cimmen, check! Apa, check! etc.
14. Det tog ungefär ett halvår för mig att organisera denna hylla och sortera alla papper. Det kanske märks vilken hylla som tillhör vem baserat på innehållet. (Numera har vi även en hundhylla.)

DSC_0038 Uteplats
15. Vi avslutar rundturen i det viktigaste hörnet, där alla våra drömmar och framtidsplaner föds och dör. Nintendo, Playstation, dator – allt som vi värderar högst samlas här i en trasslig sladdröra. Utanför skymtar den riktiga världen och terrassens solfyllda prakt. Vi stannar helst på den här sidan gardinen. För här går det att se på Top Gear i HD.
16. Och här blir ni nu utsparkade, på den bekanta bakgården som ni redan sett. Härifrån får ni klara er själva tillbaka till civilisationen, för ingen av oss orkar följa er till busshållsplatsen.

Jag hoppas ni haft ett trevligt besök hos oss! Au revoir, gogos!This li’l gem is up for sale soon. Guinea-pigs not included.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *