Companion Pic Spam

…and because I had to go through all of last year’s photos and select some for the previous post, a lot of photos I wanted to include didn’t make the cut. So here the rest of them are, featuring the usual heroes Rambo and Sniff.

Notes:
1. Yes, I know my cell phone is crap at taking good photos in anything but daylight.
2. A short (Swedish) notice on Sniff’s doggy day care follows after the photos.
3. Paralegal stuff at the end.


Last year’s snow day. Hoping 2018’s snow day is just around the corner!


Tongue out!


Best friend Lottie!


Snuggles with big brother Rambo!


Playing with new friend Brady!


Sniff’s birthday bash, and riding the subway on her way to doggy daycare!


Rambo’s birthday cake – he turned 7!


Jag avrundar inlägget med en lånad bild från Sniffs hunddagis Grimstalyan. (Deras Facebook hittar du här.)

Sedan januari 2016 har Sniff haft en underbar dagisvistelse, tillsammans med många roliga vänner och en fantastisk personal. Tyvärr så kommer hon med start nästa månad vara tvungen att byta till ett annat dagis, vars läge ligger närmare vår bostad, enbart på grund av att jag och Simon inte kan få ihop våra scheman för att lämna på dagis annars. Det är väldigt tråkigt, för både vi och Sniff har trivts bra hos Grimstalyan, och varit väldigt nöjda med deras service, kompetens och genuina omtanke för sina dagishundar. Vi rekommenderar verkligen alla som söker hunddagis i området runt Vällingby att kontakta Grimstalyan, för det är ett fantastiskt dagis som Sniff haft två fantastiska år på!

Och vi hoppas självklart att Sniff kommer att få det precis lika bra på sitt nya dagis, Vinsta Hundcenter i Hässelby (före detta Vovvens Hörna), där vi varit på besök och har inskolning om några veckor. Vi fick ett väldigt positivt intryck av personalen och lokalen när vi var där, och det kommer verkligen att underlätta i vardagen att ha ett dagis precis runt hörnet.


Slutligen, för alla som F5:at i flera månader på jakt efter nya inlägg om paralegalutbildningen på Påhlmans Handelsinstitut, däribland juridiktentamen #2, projektledning och juridisk engelska – de flesta av inläggen som jag sa att jag skulle lägga till är faktiskt kompletterade, och är enklast att hitta i listan över samtliga inlägg.

Det enda som jag ser är kvar på min lista över inlägg jag skulle ha lagt upp är LiA 2 (det gick bra, fick anställning) och de sista uppgifterna i juridisk svenska (PM, processuppgift och nyhetsbrev). Möjligen även examensarbetet.

Jag kan absolut inte lova att dessa inlägg faktiskt kommer att hända inom en överskådlig framtid, för min dator är helt enkelt för dålig för att skriva inlägg och ladda upp dokument med. (Det har tagit mig minst sex timmar bara att få ihop de här senaste två inläggen.)

Däremot kan jag lova att ni som söker information om dessa delar av utbildningen, eller har frågor om de andra delarna, väldigt gärna får säga till. Som bilden ovan visar så har jag sparat allt från min egen utbildningstid, och jag har kvar alla anteckningar och varenda inlämningsuppgift som jag skrivit, plus mycket, mycket mer. Om ni behöver tips eller hjälp med något så ställer jag gärna upp – kommentera eller maila mig, så återkommer jag!

Ni får också väldigt gärna kontakta mig på LinkedIn (särskilt om ni är intresserade av att göra praktik på min arbetsplats). Länk finns högst upp i vänstermarginalen, mellan Instagram och Last FM. (Jag behöver verkligen städa upp på den här sidan.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *