Vecka 25

Min söta sambogris (som just i detta nu förtjänar att bli kallad sambogris) var dålig förra veckan och jag har försökt att vinna en omöjlig kamp mot kvarkar och atomer, så det har inte hänt så otroligt mycket intressant den senaste tiden.

Jag har, förutom att hänga pinsamt mycket på Draknet.nu, varit gräsänka några dagar medan Simon var på Byggnadsförbundets kongress i fyra dagar. Det var trevligt tills det blev tråkigt och sen började grannarna bråka och slåss och då blev det läskigt, så jag gömde mig under täcket större delen av natten.

Marsvinen och jag hade en intressant vecka tillsammans också. Så fort Simon försvann så fick de eld i rövarna och rev runt i lägenheten som små mini-bulldozrar. Éowyn vägrade komma fram från under soffan och Rambo sparkade mat i huvudet på sig själv. Vi jagade varandra ganska friskt tills jag fuskade och lyfte fram de med hjälp av sopborsten.

Jag blev även lurad att gå och träna efter jobbet av Elin, trots att jag bara hade ballerinaskor och en tröja som det stod Pucko på.

På fredagen ringde Yuphin och skrek åt mig att komma och hälsa på, så jag åkte dit, retades med Baby Puff och åt våfflor med grädde. Sen stannade jag tills Yuphin hade nattat BP, för det är så himla jobbigt att orka åka hem när jag väl kommit hem till henne. Jag hoppas verkligen att vår nästa destination ligger närmare mina vänners hem.

Ja, och sen blev det kongress även för mig, vilket indirekt resulterade i en ny Ipad och mobiltelefon för mig att leka med, så därför har jag varit otillgänglig. Det hjälper inte att TV:n är ockuperad 24/7 pga av dum fotboll heller.

Min psykolog gav mig hemläxan att testa tre nya saker till vår nästa session, så det ska jag göra. Imorgon åker vi till Dalarna över midsommar, vilket betyder RÅPLUGGA SÅ JAG FATTAR SKILLNADEN PÅ MOLEKYLER OCH JONER OCH ISOTOPER OCH DJUHBGIXREUSFHNVBXRJBOILX HATAR KEMI JAG FATTAR INGENTING.

Glad midsommar.


Time for midsummer, bitches! Giddy up (or something), tomorrow we leave for Dalarna and the rest will be history.
Yes, this is an exaggeration. We will probably lie in a food coma all weekend and maybe pick a flower. Beware, Dalecarlians!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *