Sökord på campciabatta.com

Okej, så av någon outgrundlig anledning så blev gårdagen bloggens mest besökta dag någonsin. Kanske är läsare desperata efter tentatips, eller så är det den gula färgen i bilderna som drar till sig uppmärksamhet. Hursomhelst så tänkte jag ta tillfället i akt och bemöta de sökord som folk letat sig hit igenom. Vissa hittade kanske vad de sökte (hej, paralegals!), andra har nog blivit mäkta besvikna (du som sökte på lavemang, till exempel – wtf dude?)

Under bloggens levnadstid under sin egen domän så har åtskilliga sökningar dirigerats hit. Tiden innan WordPress räknas inte, för då skulle vi vada igenom över 13 års sökningar. Ain’t nobody got time for that. (Fan, vad gammal jag bloggen är.)

Här är de mest relevanta, konstigaste, WTFigaste och rent apgalnaste sökorden hittills, från mest till minst sökta. Jag förklarar så gott det går och ska försöka slussa er vidare bäst jag kan.

foxred labrador
Populäraste sökordet för campciabatta.com, 20151029_163618vilket är helt okej för Sniff är faktiskt en labrador och hennes päls är i färgen foxred – men för oss vanliga Svenssons så är hon ju olika nyanser av gul. Och eftersom hon är den mest omskrivna figuren i hela rollistan så har hon nog gjort sig förtjänt av topplaceringen!

munkvretens labradorer
Andra platsen säkras av en labradorkennel som Sniff inte kommer ifrån. Sniff, jaktlabrador av finaste sort, kommer från Twigg’s. Ni som letar information om Munkvreten hamnade antagligen här pga listan jag gjorde under labradorkennelefterforskningen. ( < Bra sökord, förövrigt.)

flexpay rabatt på siba
Ja, de som är anställda vid ett företag som använder sig av Flexpay, numera Benify, har rabatt av varierande slag på Siba. Eller hade, i alla fall, har inte kollat på senaste tiden. Tack Benify för mina billiga träningsskor, btw!

viaplay netflix
Jag jämförde Viaplay och Netflix för ett tag sen, med ambitionen att även testa HBO Nordic och C More, samt skriva om det. Har testat, sket i att rapportera tillbaka.
Snabbrecension: Vi prenumererar nu på Netflix och C More. Sa bokstavligen upp Viaplay igår. Sa upp C More Sport vid årsskiftet pga de sög, bytte till TV4 Play, som nyligen la över all sport på C More. Därför är vi tillbaka. HBO, varför har ni inte alla säsonger av era EGENPRODUCERADE serier för? Netflix har bra utbud men den som ansvarar för undertexterna verkar vara ett riktigt miffo.

På riktigt, vem översätter Don’t Stop Believing med Dansa i neon? Vem?!

hundstallet åkeshov jul
Familjen minus Rambo var på Hundstallets julmarknad och vann en övernattning på hotell över nyår på Connect Skavsta Hotell, där vi hade roligt som tusan! Jag tvivlar på att det är den information dessa sökande letade efter dock, så här. (Söker du en ny fyrbent bästis, kolla in deras hundar för omplacering!)

mio möbler sverige mega divan
Den är gggreat! Vi är två personer och en hund, och ibland ett marsvin,DSC_0047 som delar på denna monstruösa konstruktion, och den är bekväm, mjuk, tålig och STOR. Enda nackdelen är väl att om något försvinner i den så är det borta ungefär för alltid. Städpatrullen som storstädade åt oss i januari hittade mynt, tändare, hundgodis och en hög med strumpor i den.

träning ciabatta
Inte vet jag. Någon vill komplettera sin träning med en ciabatta, antar jag. Jag har inget svar på detta. Recept mottages i kommentarsfältet.

sommarplaner
Vem vill söka på någon annans sommarplaner? Vad är relevant med det i förhållande till dina egna sommarplaner? Jag är genuint nyfiken. Svar mottages i kommentarsfältet.

flexpay.se
De heter Benify.se nu. Häng med lite.

netflix vs viaplay
Åh, får jag fortsätta rage:a om det här? Hurra! Viaplay, varför envisas du med att ta bort serier jag kollar på precis när jag är inne på sista säsongen? Det är ju nästan så ni driver en till närmsta torrentsite. I mean, come on…

sockerfria kladdkakemuffins
Jag bakar sockerfria bakverk åt min svärmor som är diabetiker. Eller, jag gjorde det en gång, för jag är egentligen inte så förtjust i att baka, men för vissa personer gör jag undantag. Hursomhelst: Tack Stevia!

ugly betty viaplay
Jag har aldrig ens sett ett avsnitt av den här serien, så om ni kommer hit för information så har ni kommit fel. Jag kan inte ens kolla upp om Ugly Betty finns kvar på Viaplay, för vi har som sagt avslutat prenumerationen.

hemgorda leksaker till marsvin
Aldrig tillverkat en leksak åt Rambo i mitt liv. Han är inte så lekfull av sig. Han hade en pingelboll och en leksakssnurra, men han lackade ur och kastade ut dem ur buren. Han underhåller sig själv, så att säga. Men för att vara lite hjälpsam: Hemgjorda stavas med ’gj’.

baby daddy images
Jag har inte sett den här serien på ungefär hundra år, men det finns nog en bild här. Testa Google Image, de har antagligen fler bilder. Jag tar för givet att det är TV-serien som eftersöks, för era egna baby daddies har jag ingen koll på. Testa Tinder?

processrätt inlämningsuppgift
Olyckligtvis så är jag inte till någon hjälp här heller, för jag har inte haft någon inlämningsuppgift i processrätt, förutsatt att det inte är ett rättsfallskoncentrat eller rättegångsreferat som ni eftersöker. Skillnaden mellan de båda är snarlik: ett rättsfallskoncentrat är ett sammandrag av en dom (baserat på t.ex. ett NJA-nummer) där du läser alla 80 sidor domtext och sen återberättar allt om domen så kortfattat som möjligt – rättegångsreferatet görs genom att närvara på en rättegång och sedan sammanfatta domstolsbesöket så kortfattat som möjligt.

Hade det här något med din sökning att göra? Om inte så kan du anse det här som en freebie.

trasig tand marsvin
Om ditt marsvin har en trasig tand så föreslår jag att du tar den till en veterinär innan det blir värre. Rambo går hos Hässelby Veterinärpraktik och tidigare var han patient hos Doctrivet i Huddinge. Jag rekommenderar båda. Ta hand om ert fluffmonster!

boy meets world cast
Bra fråga, jag tror inte jag minns de allihop men vi gör ett försök: Ben Savage – Cory Matthews, Rider Strong – Shawn Nånting, Will Friedle – Plays with Squirrels, Gamla gubben – Mr. Feeny, mamman och pappan Matthews, blonda lillasyster Morgan, Joey Lawrences lillebror – Jack Hunter (just det, Shawns efternamn är Hunter!), Topanga, tjejerna som inte var Topanga (Angela och Rachel, tror jag), läraren som var med i en MC-olycka och bara försvann helt plötsligt. Jag tror det är alla. Vinner jag nåt pris? Kanske bättre ni går hit istället.

kan man begära nya sjukvårdskvitton?
Det vette fan. Antagligen?

studentlägenhet
Har ingen till övers just nu, men tack för visat intresse.

marsvins soffor
Eh… Om jag försökte sätta Rambo i en soffa så skulle han inte bli glad. Han sitter i vår soffa, och det blir inte heller någon glad av.

” fixa ragg åt ”
Alltså… Nej, jag kan inte fixa ragg åt dig. Lyssna på en Taylor Swift-låt eller nåt. Hon verkar veta vad hon håller på med.

aik
Jag är den absolut sämsta källan för AIK-information. Jag kan namnet på två spelare, och ibland glömmer jag av om de är fotbollsspelare eller hockeyspelare. Tur att färgerna är fina i alla fall, så jag kan ha på mig deras merch. Men ställ inga frågor om ni ser mig i AIK-kläder. Jag kommer ändå inte kunna svara. (Eller så hittar jag på nåt.)

födelsedag del 1
Kul att min 30-årsfest är så populär och efterfrågad att folk faktiskt googlar efter den! Om ni älskar mig så mycket så går det bra att skicka presenter så här i efterhand. Eller så kan ni donera pengar till Alzheimerfonden. Fast helst pressies, så klart!

es1-311.c4d1
Jag tror det här är produktnumret till min Acer-laptop. Den är rätt strulig – till exempel så slutar musplattan att fungera ungefär hela tiden, så jag har en trådlös mus till den istället. Och den är rätt seg. Köp nåt bättre om ni är i köpartankar.

soffa rambo
NEJ RAMBO HAR INGEN JÄKLA SOFFA HERREGUD VILKET TJAT VAD SKA ETT MARSVIN MED EN SOFFA TILL???

baby daddy tv series wallpaper hd
Nej. Om du ska ha ett wallpaper föreslår jag nåt med dinosaurietema.

paralegal literaturlista paralegal 2014
Äntligen en vettig sökning som jag faktiskt både har bloggat om och har ett relevant svar på! För den som har missat det så har jag samlat alla inlägg om min studietid på Påhlmans Handelsinstitut i ett enda stort inlägg som uppdateras efterhand. Paralegal – Alla Inlägg. Detta inkluderar självklart även kurslitteratur – litteraturlista – kursböcker – etc.

cornelis vreeswijk låtar rom och coca cola
Va? Har jag i något inlägg nämnt Cornelis Vreeswijk, Italiens huvudstad och min livslånga kärleksaffär med Coca-Cola? Jag dricker inte rom och Cola (eller alkohol överhuvudtaget), så någon bättre förklaring har jag inte.

hbo nordic olika profiler
Jag är fortfarande besviken, HBO Nordic! Mer har jag inte att säga!

stand by me batman
Bästa crossovern ever. Gordie LaChance växer upp och blir Batman, och drar runt och hämnas alla de som orsakade hans gamla vänners död. För, spoiler alert, de dör allihop i boken. Men läs den ändå!Den kanske slutar annorlunda i den svenska översättningen?

sharknado viaplay
Hmm… Osäker om jag faktiskt sett den här filmen eller inte. Litegrann, tror jag. Och jag tänker inte kommentera mer angående Viaplay. Ni vet vad ni har gjort.


Jag tror jag bryter där för den här gången och tar resten i ett annat inlägg. Vänta så ska ni få en cliffhanger: Hur lång är kötiden till hunddagis? Varför finns inte Once Upon a Time på Netflix längre? Var det någon som fick IG på bokföringsprovet?

Nej, jag sa aldrig att det skulle vara bra cliffhangers. På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *