58 Minutes of Tentaplugg

Eftersom det här inlägget blir lite väl tunt så kommer här lite fler goda råd i form av Tips för tenta [Word DOC] från Juridiska Studierådet.

På grund av att jag var sjuk som en gnu under hela vecka 16 så var jag varken med på lektionerna, har anteckningar från eller insiktsfulla kommentarer om migrationsrätten. Vi hade lektioner tillsammans med P9:orna (klassen ovanför oss) i aulan, mer fakta än så har jag inte.

Däremot vet jag detta:

MIGRATIONSRÄTT

LÄSA
Övrigt:
☐ Kompendium

UPPGIFTER
Övrigt:
☐ Övningar, 3 st

ÖVRIGT
☐ Renskriva anteckningar (om du har några)
☐ Markera Lagboken

…okej, det kanske inte var så himla mycket det heller. Lyckligtvis innebär det här att det kommer gå ganska snabbt att läsa, kanske snudd på 58 minuter!

Jag återkommer om jag får reda på något insidertips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *