A Good Day to Tentaplugg

Skadeståndsrätten och försäkringsrätten läste vi i kombination – assistentpassen hade kombinerade frågor och det har även övningsfrågorna i den grå övningsboken – kapitlet i själva Juridikboken är dessutom bara 7 sidor långt!

(Och sen förstör jag allt med rekommenderad extra läsning i övriga böcker.)

Jag tröstar mig med att vi faktiskt har 10 helt lediga dagar i rad att bara fokusera på tentaplugg – förutom assistentpasset som heter just Inför tenta och en deadline till inlämningsuppgiften i kommunikationskursen. 10 dagar är ändå väldigt mycket! Hoppas jag inte slösar bort alla de dagarna på att spela New Super Mario Bros. U! Bäst jag spelar klart det så fort som möjligt för att slippa distraktioner! /OFF TOPIC RANT

Bild utgår pga har ingen.

FÖRSÄKRINGSRÄTT

LÄSA
Böcker:
☐ Juridik: s. 503-510
☐ Privatjuridik J2000: Kapitel 11: s. 224-233

Övrigt:
☐ Kompendium

UPPGIFTER
Böcker:
☐ Privatjuridik J2000: s. 233-237
☐ Juridik: s. 501-507 (skadestånd + försäkring)

☐ Assistentpassfrågor: 7 st

ÖVRIGT
☐ Renskriva anteckningar
☐ Markera Lagboken

Läs mer om böckerna här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *