Tentaplugg 2

Hur många dagar är det kvar till juridiktenta #2 undrar du? 45. Varför är detta viktigt att poängtera? Inte vet jag.

Idag skulle vi egentligen ha träffats för ett fysiskt tentapluggpass (med ett tillhörande skivstångspass, bah humbug) men jag är fortfarande svinasjuk och borde väl egentligen gå till en läkare eller nåt. Whatevs. På dagens schema stod uppgifterna under Associationsrätten, och jag har faktiskt varit en duktig kanin och ligger lite före i planeringen, eftersom jag satt i februari och läste allt som hörde till det blocket. Så medan vi väntar på slö-Simona så lägger jag upp vår planering inför nästa rättsområde. Jag borde väl egentligen highlighta lagboken, antar jag, men ska sitta och vara mallig över att jag faktiskt lyckats göra något produktivt för en gångs skull.

Vi kämpar vidare, denna gång med:

FAMILJERÄTT

LÄSA
Böcker:
☐ Juridik: s. 71-126
☐ Privatjuridik J2000: Kapitel 5-7: s. 94-157
☐ Familjerätten: En introduktion

Övrigt:
☐ Kompendium

UPPGIFTER
Böcker:
☐ Privatjuridik 2000
☐ Juridik (övningsboken): s. 31-78
☐ Grauers: s. 222-253

☐ Assistentpassfrågor: 9 st

ÖVRIGT
☐ Renskriva anteckningar
☐ Markera Lagboken

20160424_235044 20160425_215917
Privatjuridik J2000 & En introduktion

Övriga böcker kan du se här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *