The perfect mix of: Cinderella, Angstbadan Blues Trio & Super Mario Maker

(For , see below…)

På det personliga planet har vi bland annat hunnit med domstolsbesök – och fira morfars 80-års dag såklart!

Snälla morfar bjöd hela familjen på kryssning med Cinderella, där vi åt mumsig buffé ena dagen och (jag&Simon) åt hummer/oxfilé till lunch dagen efter! Tyvärr kunde inte Stefan vara med, men alla andra och flera av morfars vänner var med på resan. Bonnie Tyler uppträdde och allt var supertrevligt – jag är jätteglad att jag fick följa med!

Hytterna kanske inte var så mycket att hurra för dock – vår toalett fungerade typ inte alls att spola trots att vi felanmälde flera gånger, så tidigt på morgonen vaknade jag av att Simon stod och hoppade på den inne i det redan väldigt trånga utrymmet… Cinderella har verkligen gått ner sig sedan jag åkte sist med Yuphin, känns inte alls som en särskilt lyxig båt längre. Nästa gång blir det nog Silja Galaxy!

20160409_174430
Varken Stefan eller Sniff var med på resan, så här är en bild på dem när de håller varandra i handen/tassen.

Annat roligt som vi gjort är att besöka Naturhistoriska riksmuséet och se filmen Osynliga mysterier på Cosmonova. Det var länge sedan jag var där men Rambo och Éowyn stod fortfarande kvar i en monter! Hurra! Vi såg även en jättefin tiger och en utställning om nordiska djur som var spännande – Simon köpte en liten tyrannosaurus unge i en hoodie åt mig, och det var självklart höjdpunkten!

Vår hundvakt råkade bli sjuk i sista sekunden, men Sniffs farmor ställde upp, som hon alltid gör! Sniff försöker fortfarande få fart i Hollie och blir alltid lika glad när vi närmar oss Hollies hus!

Nu känns det som att det varit många utropstecken på rad, så vi går vidare till:

AngstbadanLiljeholmen

Magnus spelning med Angstbadan Blues Trio på O’Learys i Liljeholmen, som vi bjöd med oss Karin till. (Jag hade bjudit med Simona och Jennie också, men de blev sjuka i sista stund.)

Jag kan inte tjata nog om detta: Angstbadan Blues Trio finns på Spotify, så kila dit och lyssna på deras första EP Introducing. Gör det nu!

Härnäst stundar en muntlig presentation av det straffrättsliga domstolsavgörandet som jag valt tillsammans med en klasskamrat. Vi satt med det igår hemma hos henne, med smörgåstårta och Coca-cola i vinglas, och fixade det sista. Hon har problem med rösten, så jag kommer sköta den muntliga delen själv (och försöka att inte prata för snabbt), medan hon sköter PowerPointen.

Av någon anledning så ska jag och Simona gå på Friskis & Svettis årsmöte nästa lördag också, vilket jag lovat i något svagt ögonblick. Snart är det dags för oss att springa The Color Run också, så vi kanske borde börja träna inför det. Vi får se.

Jag borde sluta lova Simona saker, helt enkelt.


My law studies is currently taking up about 76% of my time (but to be honest, probably more like 37%) and the rest is dedicated to my crazy dog and my goofy boyfriend.

The judicial areas we’re working on at the moment are mainly Administrative Law and Criminal Law – we’re finished with Economics and Company Law, although all the judicial areas will be covered on our law exam in June. Fascinating, I know.

I’m trying to decide if I want/should work this summer. It’s an inner struggle between the money-needing side and the lazy/comfortable side.

What else is up? To be perfectly honest, about 85%* of my spare time is spent doing stuff on Super Mario Maker or watching YouTube clips of something Super Mario Maker related. I can’t even remember how my life used to be before I knew who Uberhaxornova and WhiteHawke were. Those were the (potentionally constructive) times.

SMMProfile
This is my life now. Yes, I know I look super cute on my Mii.

*And 12% is Sniff and 3% is school. Yeah, that looks about right.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *