Nyårsfirande 2015

Halva det här inlägget är numera irrelevant, då vi inte har vunnit en natt på Clarion vid Arlanda, utan på CONNECT i SKAVSTA. My bad.

hundstallet_bildtext_logga

Idag på eftermiddagen fick jag ett samtal från Hundstallet. Fint! tänkte jag, och antog att de hade en hund som vi ska vara jourhem åt.

Men inte riktigt…

I helgen var vi på Hundstallets julmarknad i Åkeshov – Sniff och Simon och jag trängdes med runt 1500 besökare! Vädret var lite trist, tyvärr, så vi stannade inte så länge, men vi tog med Sniff till rastgården och jag hann köpa fyra lotter – och tur var väl det!

clarionarlanda

Vi har nämligen vunnit en övernattning på Clarion Hotel Arlanda Airport över nyår! Hotellet har ett erbjudande som heter Happy Dog – fyrverkerifritt nyårsfirande som blev slutsålt redan i februari, men vi hade turen med oss och får nu fira tillsammans med Sniff på ett flådigt hotell. (Kanske lyckas jag smuggla med Rambo på ett hörn också, för jag såg att både kaniner och papegojor varit med tidigare.)

Det ska bli superkul! Vi får mer information längre fram, men det verkar bli mumsig mat för oss allihop (minus Rambo kanske) och förhoppningsvis en massa roligt bus med andra fina hundar!

Vi hade egentligen noll planer över nyår, och nu helt plötsligt har vi BÄSTA planen!


Dognews kan du läsa en artikel om Happy Dog.

Hundstallet på Facebook


We entered a contest through the dog shelter and won a stay at Clarion Hotel Arlanda Airport over New Year! Fireworks aren’t allowed around airports, so it’s the perfect place for frightened pups – our pup isn’t frightened, but she’ll meet new friends and we get to spend New Year’s Eve together!

The event is called Happy Dog, and Clarion sold out back in February, so we’re really lucky to get to be a part of this. It’ll be awesome. (I’m going to ditch everyone and just splash around in the pool.) (Not really.) (But I wish.)

20150725_144340
See you at New Year’s, everybody! /Excited Puppy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *