CJ: Det Sönderslagna Örat

Ah, denna underbara följetång utan slut. Jag har varit hos flera olika läkare sedan i februari, och fått olika besked. Först fick jag en salva (funkade skitbra, verkligen), sen råkade jag ha halsfluss, efter det så hade det med diskbråck i nacken att göra, och slutligen blev jag skickad till en öra-näsa-halsspecialist som tog en snabb titt och berättade att jag biter ihop tänderna när jag sover och att hon tyvärr inte kunde hjälpa mig. Jahapp.

Förutom att försöka tänka på att inte bita ihop (svårare än vad du tror) så måste jag skaffa en bettskena och höra med min sjukgymnast vilka övningar jag kan göra, eftersom musklerna i käken antagligen blivit inflammerade (eller nåt). Bah.

Jag har gått hos en tandläkare i Kista sen jag flyttade till Stockholm, men när jag ringde förra veckan så har hon slutat. Och Folktandvården i Vällingby har patientstopp, så jag kan inte byta mottagning förrän kanske nästa år. Min nya tandläkare i Kista var väldigt trevlig, men det tog en hel jäkla timme att komma hem efteråt. Alltså, nej.

Och bettskenan kommer såklart att kosta 3000 kronor, så här lagom till jul och allt. Kanske kan önska mig den som en sorglig liten julklapp?

Just idag gör örat pissont, antagligen för att jag bitit folk i drömmarna i natt. Dessutom har jag två möten åt bostadsrättsföreningen (missar såklart skolan) och ska ta Sniffen till stan på tunnelbanan senare, då hon ska vara hos sin favvovakt Karin medan vi andra bowlar. Puh.

Ska se om jag har några roliga bilder…

20151118_190125
Förra veckans spel. Om ni bortser från totalen (och den hemska stavningen) så kan jag avslöja att jag vann över Simon (han fick 103).
Han tyckte att jag borde gå hem, men det tyckte inte jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *