Första skoldagen

Idag bar det av till stan med skolväskan på ryggen, för idag var första skoldagen!

Först en sväng förbi min psykolog i Fittja för att visa mina hemläxor, och sen in till stan för en snabb sushi på världens mysigaste sushiställe vid Zinkensdamm, Sushi Bar Sone, som har kollektivavtal och god laxsushi – mina enda två krav här i världen.

I alla fall – InfoKomps lokaler ligger vid Södra Station (där det låg ett gaming center förut). Jag har inte studerat där förut, men eftersom det är en distanskurs så hänger det mest på mig själv vad jag lär mig.

Jag ska läsa Naturkunskap 2 i sommar, och min fine pojkvän köpte den halvdyra kursboken åt mig när han hörde att jag försökte få tag i en begagnad! Den kom på posten i fredags, så jag har redan börjat lära mig. Typ.

Nu är det dags för läxor, sen nattpass!

Studier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *