O’Learys i Sundsvall

Dagarna i Jämtland har varit långa och fyllda av äventyr, men bilder från det kommer senare, för först kommer dagens strapatser från vår resa hemåt som resulterat i två kollektivavtaltips:

Idag var det kval till Europa League, och eftersom det var AIK som spelade så blev det halvtid i vår road trip mellan Havsnäs och Stockholm i höjd med Sundsvall.

Alla utom valpen tog plats på närmaste O’Learys, där de slog på bild och ljud till matchen så fort vi dök upp. Jag beställde mumsiga kycklingvingar som var helt perfekta och välgjorda. De är goda på O’Learys i Stockholm också, men ibland känns maten där lite hafsig och ihopslängd. Jag fick även en alkoholfri strawberry daiquiri, som också var supergod! Just den drinken är väldigt god på O’Learys, men det är nästan bara på O’Learys inne på Centralen som den blir perfekt blandad. Kanske är jag lite partisk, men min facklige kollega Daniel jobbar som bartender där och det är han som vet hur de ska blandas!

O'LearysSundsvall

Personalen var trevlig och tillmötesgående, och våra beställningar dök upp snabbt som attan. I Stockholm får jag lätt vänta uppemot en kvart om jag beställer en fruktdrink, men här serverades den samtidigt som Simon fick sin Pepsi. (Pepsi och Coca-Cola är inte samma grej, och det går inte lika bra med Pepsi om inte Cola finns, FYI.)

Jag tror att hundar var välkomna på uteserveringen också, för när jag skulle gå ut och rasta Sniff så var en liten sötnos på väg in med ett sällskap, så pluspoäng för hundvänligt ställe!

Simon och Stefan åt popcorn och fikade, medan jag kilade iväg innan halvtid för att titta till Sniffis. På vägen så gick jag in på Arken Zoo och köpte ett stort fint tuggben åt världens bästa hund. Hon blev glad, och sen blev hon sur när hon var tvungen att hoppa in i bilen igen. Det var svalt och skönt i parkeringshuset, och vi hade vevat ner rutorna pyttelite, så Sniff kunde ägna sig åt sitt ben i lugnan ro. Hon har även en smart liten vattenskål i tyg som är perfekt till bilresor.

Vi parkerade i parkeringshuset vid Norrporten Arena, så Sniff kunde vara ensam i bilen ett tag. I halvtid skulle vi kila snabbt som sjutton ner för Storgatan, för nere vid vattnet ligger Casino Cosmopol och där skulle vi se sista andra halvlek och äta lite krubb.

O’Learys på Storgatan i Sundsvall har kollektivavtal och har öppet från 14 på vardagar och 12 på helger – dubbelkolla dock öppettiderna om ni är på genomresa, för tiderna stämmer inte med vad som står på dörren eller vad Google anger! Gå in på deras hemsida eller ring, om ni har möjlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *