Mini-litteraturlista (ej officiell!)

Jag har smygköpt några böcker i förväg inför skolstarten, så jag kan börja läsa medan jag är på semester. De här böckerna har jag fått hem:

20150717_014952
Avtal: Lärobok i Allmän Avtalsrätt – Axel Adlercreutz, Bernard Johann Mulder – 13 U
Köprättens Grunder – Peter Gerhard – 12 U
Köprätten: En Introduktion – Jon Kihlman – 7 U

Förutom de här tre, Lagboken och möjligen Arbetsrätt 2015 så kommer jag inte köpa fler böcker innan den officiella listan över kurslitteratur släpps, även fast jag har listan över de resterande böckerna. Skulle det te sig så illa att jag köpt fel böcker och måste köpa nya så blir ekonomin inte alltför lidande om det bara gäller tre stycken.

Så alltså: OBS! Jag har köpt dessa böcker lite på måfå, efter de böcker som använts under tidigare år för denna kurs. Jag har INTE köpt dem från litteraturlistan för paralegalutbildningen som börjar 2015, för den har inte skickats ut än! För den som har lite begränsat med pengar är det bättre att vänta och se vilka böcker och upplagor som står på listan. Jag har bara chansat, och det delvis för att jag ska hinna plugga på om köp- och konsumenträtt då jag missar en hel del av de juridiklektionerna pga vår resa.

För den som är nyfiken så dyker bland annat dessa moment upp under höstterminen 2015 (med förbehåll för eventuella ändringar och utan inbördes ordning):

– Avtalsrätt
– Fordringsrätt
– Köp- och konsumenträtt
– Fastighetsrätt
– Civilrätt
– Konkurs- och obestånd
– Marknads- och immaterialrätt
– Office: Word, PowerPoint, Excel

Första tentan ser ut att bli runt vecka 42. För den som är RIKTIGT nyfiken så är ni välkomna att försöka tyda mina kråkfötter på fusklapparna 😉

(Jag gillar att vara förberedd.)


Den officiella lista inför höstterminen 2015 finns nu här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *