Vecka 29

Idag är det fullt upp.

Förutom att det är Rambos födelsedag (och mammas såklart!) så hade jag tid på vårdcentralen vid tio. Där fick jag beskedet att min fot måste remitteras till en ortoped, och läkaren varnade mig för att vara försiktig om jag ville jobba ALLS framöver. Yikes.

Sen kom jag hem till ett stinkande hem. Sniff, som rastades mindre än en halvtimme tidigare, bestämde sig för att vara en riktig lady och bajsa världens största hög på golvet inne i lilla rummet. (I hennes ögon är lilla rummet hennes personliga toalett när hon känner för det.) Hon hade också nosat reda på badrumskrokarna och tämligen massakerat allihop på soffan. Hon är världens duktigaste och lydigaste hund i vanliga fall, men när hon ser att jag åker iväg med tunnelbanan blir hon Dr. Sniffy och Mr. Sniff. Helt förbytt. Nu var jag bara borta en halvtimme, som tur var, och jag tyckte jag hade tagit undan allt som kunde tänkas vara intressant.

Men nej. Bajs-o-rama.

Kampen mot bananflugorna fortsätter. Igår fick jag jaga ut dem ur kylskåpet. Idioter.

Min lagbok verkar vara på G i posthanteringen, men min nya bok i Arbetsrätt blev restnoterad.

Resten av veckan ser ut ungefär så här:
– Skriva personligt brev åt en jobbig liten vän
– Städa och fixa i bilen
– Hämta ut paket
– Åka till NK (finns Michael Kors-butiken ens kvar på Biblioteksgatan? Försökt googla men hittar ingenting, och numret har tagits ur bruk. Har försökt ringa NK också, men de har nog fullt upp och hinner inte svara.)
– Kötta på med schemaupplägget till höstterminen
– Baka kladdkaka
– Packa allas väskor (Rambo, Sniff och Simon är väl inte de bästa på att packa direkt)

Och idag ska jag:
– Ringa mamma, förstås!
– Besöka Hundstallet tillsammans med ortens drygaste vovve
– Göra falukorv i ugn med jättemycket ost och tvinga Simon att göra mos när han kommer hem (Simon gör kanske världens bästa mos, så ni vet)
– Fortsätta beta av inköpslistan inför hösten
– Försöka få tag i min HR-assistent och meddela dagens läkardom
– Städa köket. I alla fall så pass att jag orkar vara där utan att få ett sammanbrott på bananflugorna

Och om allt det låter överambitiöst så kan jag meddela att om det andra skiter sig så kommer jag främst fokusera på att skämma bort mitt marsvin.

Imorgon ska jag berätta vad jag har beställt hem för presenter åt min lilla familj (även fast den störste i familjen bara skrattade när han hörde vad Sniff ska få).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *