Sommaräventyr

De sista veckorna på jobbet känns evighetslånga. Lyckligtvis har jag semester innan de sista tio nattpassen, men rent mentalt är jag redan i skolan. Av olika anledningar har jag varit sjukskriven en hel del, och på måndag ska jag till läkaren med min fot och höra om jag kanske får jobba mina två sista pass innan semestern eller om foten är helt paj.

SL gör arbetslivet ytterligare mardrömslikt. Imorse höll jag på att ge upp och ta taxi, men då dog såklart mobilen så jag inte kunde beställa fram en bil… grr.

Men på fredag slipper jag tunnelbanehelvetet, för då åker vi till Havsnäs! Jippi! Det var dessutom jättelänge sen jag träffade mina svärföräldrar nu, och Simons mamma fyller även år när vi är där.

Och på tal om det fyller min mamma år på måndag! Jag brukar alltid åka och hälsa på henne då, men i år fungerade det inte med ledighet och jobb. Även fast jag just nu är sjukskriven så har jag mötet på Hundstallet på måndag, och det vill jag helst inte skjuta upp. Mamma får säkert en rolig födelsedag utan mig, hipp hurra!

Och igår var vi med valpis ute vid hundbadet vid Ängsjö Friluftsgård, norr om Stäket. Rekommenderar det verkligen till er hundägare som bor norr om stan, dock måste ni ha bil för det var långt från det mesta. (En bra sida att ha koll på är Hundvänliga Stockholm).

Sniff tog sitt livs första simtur och hade så roligt där ute. Hon badade och hämtade pinnar och var helt bananas! Vi stod och var stolta, och skrek åt henne att simma tillbaka när det kändes som hon var på väg tvärs över Mälaren (fast det var nog bara tre meter från stranden egentligen). Lilla vattenhunden!

image

image

image

Just nu sitter jag i fåtöljen hos morfar. De andra är ute och dödar en stubbe på olika sätt, och Sniffy utforskar möjligheterna med sin draglina.

image

Jag och min fot är inomhus för kurering och nu kom Simon in med en blodig hand och en järnflisa i handflatan, så jag måste vara pincettmästare. Och nu kom även morfar in med en asiatisk lilja åt mig, och efter honom hör jag Sniff i full galopp, så jag tror jag avrundar här så jag hinner få undan foten innan valpattacken. De är såna uppmärksamhetsmonster 😂!
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *