Flexpay.se

Detta inlägg riktar sig mest till alla mina kollegor. På vårt jobb har vi nämligen ett friskvårdsbidrag där företaget betalar friskvård, träningskort, massage och liknande upp till 3000 kronor – och det gäller ALLA anställda. Vi betalar ingenting själva om det understiger den summan, vilket är jättebra!

Gå in på:

WWW.FLEXPAY.SE

Tillsvidareanställda får hem sina inloggningsuppgifter, och om ni tappat bort de så kan ni begära nytt som skickas till er jobbmail.

Ni som är AVA (extra etc.) lämnar in era kvitton direkt till HR-avdelningen. Ert personnummer måste stå på kvittot när ni betalar. Det är våra HR-specialister som ska ha alla kvitton, och ni kan alltid maila de om ni har några frågor. (Det finns olika HR-specialister beroende på vilken avdelning ni tillhör, så fråga er chef om ni inte vet vem det är.)

Detta gäller även sjukvårdskvitton. Företaget betalar all sjukvård upp till högkostnadskortet (1100.- tror jag det är) så spara era kvitton när ni går till läkare och vårdcentral!

Flexpay.se går det även att få personalrabatt på en massa andra saker, som böcker, resor, hotell, elektronik m.m. så se till att ni kollar där om ni vill spara lite pengar!

Själv fick jag mitt träningskort på Fitness 24/7 helt gratis eftersom det bara kostade 2900 kronor. Jag har även utnyttjat rabatten på hotell och resor, på SIBA när jag köpte min dator och när jag köpte mina träningsskor på Löplabbet.

Och jag kan inte förklara hur mycket jag utnyttjat sjukvårdsbidraget, med tanke på hur ofta jag är sjuk eller gör illa mig!


Om ni inte vet om ni jobbar med mig eller inte så arbetar vi antagligen inte på samma företag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *