Nintendo Wii U Premium

BmYkVkICUAAFl-l

Som sagt, jag fick en stor överraskning i form av en stor present, nämligen ett nytt Nintendo Wii U! Jag köpte ett Wii Mini häromåret, och jag älskar det! Därför blev jag ledsen när de började ta bort en massa funktioner till den, som onlinespel osv.

Det allra bästa är att jag kan föra över alla spel jag köpt i Nintendo Store till min nya konsol – för ett tag sen släpptes alla Donkey Kong Country SNES och jag köpte såklart allihop på en gång.

I alla fall: Till Wii U ingick Mario Kart 8, och det går att spela alla gamla spel på den också. Jag brukar inte köpa så många spel, utan spela mina favoriter ofta. Till mitt nya Wii så har jag bestämt mig för att skaffa nya DK: Tropical Freeze, New Super Mario Bros. U och Super Mario 3D World. I sommar släpps även LEGO: Jurassic World som följer ALLA filmerna, och den MÅSTE jag ha. MÅSTE.

Sen har jag självklart tagit reda på vad Amiibo är för något, och därför måste jag nu ha såna också. Alltså. Konsumera mera. Men hur coola är de inte?? Diddy Kong och Yoshi är bara ett måste. MÅSTE.

amiibo

De gamla kontrollerna fungerar också till Wii U, och förra veckan, innan jag fick min present, så köpte jag två nya kontroller eftersom två av de jag redan hade slutade fungera sist jag spelade med Karin och John. Så, två helt nya kontroller OCH en ny konsol.

Till Wii U hör också GamePad, som är en kontroll med skärm. Den hålls som ett Game&Watch/Nintendo DS och bilden går att få både på GamePaden och på TV:n, vilket är jättebra för då kan Simon spela sitt PS4 på TV:n medan jag spelar på GamePaden!

Jag har inte testat mina gamla spel på den än, men det ska säkert gå jättebra. I absolut värsta fall måste jag köpa alla spel i Nintendo Store igen, och det är inte hela världen. Ska bli spännande att testa om Balance Board fungerar som vanligt också. Sniff ska få en egen användare, precis som Rambo och Éowyn fick!

Mitt Nintendo Network ID är campciabatta – lägg gärna till mig!


Simon gave me a Nintendo Wii U as a gift, and I’m in love with it!

My Nintendo Network ID is campciabatta – feel free to add me!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *