Städfen

Vi hade städare hemma igår som jobbade livet ur sig för att få bort den värsta misären som vi och hyresgästen innan ställt till med. Han som bodde här förut hade inte direkt städdille.

Nu har vi testat Städfen och beställde en storstädning som bland annat inkluderar fönsterputsning och ugnsrengöring. Vi har bara en etta på 41 kvm, men de var tvungna att vara två personer OCH jobba över för att få rent allt. Jag skyller en viss del på Rambo och Éowyn (mest Éowyn) som spatserar runt på golvet och under soffan när de känner att de har fått nog. Vi blev i alla fall väldigt nöjda med resultatet – det enda de missade var en gryta och golvet under ugnen, men resten var skinande rent!

Jag valde Städfen för att de har kollektivavtal för sina anställda och är miljömedvetna i sitt val av rengöringsprodukter, och de gjorde verkligen ALLT – jag satt bara ute på terrassen och kände mig lat, sen smet jag in till stan för att träffa Simon så jag slapp förklara varför det ligger fullt med snus bakom våran säng.

I framtiden ska vi anlita de en gång i månaden för hemstädning, och storstädning en eller två gånger om året om det skulle behövas.

Sen rekommenderar jag att INTE försöka hjälpa till när de gnor runt, för jag lyckades välta grillen när jag snällt skulle ställa tillbaka den, så hela uteterrassen behövdes städas… Då smet jag ut på gräsmattan och låtsades njuta av vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *