Juledagar

Vi var i Avesta ända fram till julaftonsmorgon i år! Simon fick lära sig stoppa korv, jag pekade ut ett fint tyg som mamma gjorde en halsduk utav, och Lottie var ute på långpromenad i skogen och stötte på ett snöigt avtryck av en vargtass! Superspännande!

Dan före dopparedan så hade vi uppesittarkväll med Bingolotto och Simon passade på att krama järnet ur Lottie:

20141223_205712

Sen blev det julafton! Vi körde hem på förmiddagen och städade lite inför Sniffs ankomst (hon kom hem på juldagen), och så åkte vi direkt till Simons mamma när vi var klara! Det var hemskt trevligt att fira jul där igen, det är verkligen äkta julstämning när vi är där! Stefan har ju dragit till Kambodja, men förutom honom så var det samma personer som förra året. Jag fick en rolig spakräm som jag ska använda när det blir spakväll med Simon här hemma framöver. Simon fick en jättefin mortel som är mycket snyggare än den lilla fjantiga vi har på hyllan.

Det blev såklart god mat och Kalle Anka också! Morfars köttbullar var ju ungefär bäst, som vanligt. Nästa år hoppas jag på att fira jul i Hässelby hemma hos oss, det skulle vara så himla kul! Och framförallt hoppas jag att både min och Simons familj kan fira tillsammans någon jul, det skulle vara en riktigt bra julklapp!

20141224_191943 20141224_192202
Julklappsöppning med morfar och Simons mamma – och Frida!

20141224_201808 20141224_191550
Djuren var med, självklart! Frida och Hollie myste ikapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *