Andra Advent

20141207_175542

Simon inledde adventsfirandet med att griljera en skinka! Vi var på Viking Lines dagskryssning mellan Kapellskär och Mariehamn med morfar och Stefan igår, och då köpte vi hem entrecôte och julskinka. (Vi åt julbord också, såklart!)

Efter griljerandet så åkte vi in till stan. Först lämnade jag min jobbuniform på jobbet, sen åkte vi till Gunnars Hund & Katt vid Globen! Där valde vi ut ett superfint matset åt vovven:

20141207_172410

Tack Pia!

Vi skulle åka förbi och hälsa på hemma hos Simons mamma också, men vi gör det till veckan istället. Jag trivs väldigt bra hemma hos dem, så det ska bli kul! Vi svängde förbi hos Jennie i alla fall, i jakt på Cimmens gamla hundgrejer. Vi rekade inför flytten och tog med lådor från förrådet hem, som jag har gått igenom under kvällen. Hittade en hel del gamla roliga saker, till exempel gamla pixi-böcker och kalendrar.

Efter besöket hos Jennie och hennes syster så åkte vi självklart till Biltema. Vad vore en söndag utan Biltema? Där shoppade vi hur mycket som helst!

20141207_172641

Förutom det i hinken som är till vovven, så köpte vi julklappar, bl.a. till Baby Puff, och Simon lyckades övertyga mig med sina allra puppigaste puppy-eyes att vi skulle köpa hundbädd och en tillhörande pläd. Det var billigt, så ett tips är att kolla där om ni letar efter hundsaker! (Jag ville helst ha en finare hundkorg, men Sniff kanske krafsar slut på fler korgar innan hon är klar.)

Jag letade också efter roliga pepparkaksformar, men hittade ingenting. Tipsa gärna om ni vet nåt!

Har gjort en ny kategori som bara handlar om hundvalpsköpet och allt som hör till. Så här ser det i alla fall ut på hundtillbehörsfronten nu (förutom Biltemas hundbädd och pläden):

20141207_173208

20141207_173217
Från vänster högst upp: Grå grymtgris från Biltema, marsvinsgodis, Softies hundgodis, mjukisgris från Sea Hund & Katt, burk med hundgodis från Arken Zoo, hundbajspåsar från Arken Zoo, gnagpinnar, levergodis från Dollar Store, ergonomisk skål åt Rambo från Arken Zoo, mat- och vattenskålar, massa hundböcker och hundtidningar, resevattenflaska från Biltema, klosax från City Gross, fästingborttagare från Arken Zoo, hundgodispistol (present), godishållare från Biltema, leksaksgummiboll från Arken Zoo, halsband och koppel från Sea Hund & Katt, reflexdel till koppel från Sea Hund & Katt, blinkande halsbandsboll från Sea Hund & Katt. (Några saker plus allt godis hade vi sen innan åt Lottie – en del saker finns på fler än bara ett ställe, också.)


We are ready for a puppy!

I also cracked my very first cell phone screen today! Yay me!

It’s my best friend Kristine’s birthday, and a care package is on its way across the world!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *