En kväll på djuraffären

Jag fick Mirtazapin igår och däckade som en klubbad albatross. Har fått Zopiklon också, så nu kommer det bli svårt att inte kunna sova. Efter en vimmelkantig eftermiddag så åkte Simon och jag till Kungens Kurva för att shoppa åt smådjuren.

Vi fick mail från Twiggs med en lista på saker att köpa hem. Mat- och vattenskål, leksaker, gnagben, halsband, koppel, liggplats och Specific adult hundfoder med A-fil står på listan, och vi har kirrat allt utom A-fil. Skålar har vi redan eftersom det brukar komma hundar på besök hos oss ibland.

Rambo fick en ny matskål, en massa godisdroppar och en spännande godiskorg som han sitter och nafsar på just nu.

20141205_214000
Skålen, godiset och lekgummibollen är från Arken Zoo. Specific köpte vi på Södra Djursjukhuset. Resten är från Sea Hund & Katt.

20141205_203258

Den 19 december ska valpen till veterinären och besiktigas, vaccineras och chipmärkas. Försäkringen blir i Folksam, allt tack vare kenneln!

Simon köpte ett långt juterep på Jula som han ska göra hemmagjorda tuggrep av. Och jag köpte en söt liten mjukisgris som INTE piper. Bild på korgen kommer senare, då den blev kvar i bilen. Har även sett ut en toppenfin ny bur åt Rambo på Arken Zoo. Den ska han få när vi flyttar!

Tack Dipika för presentkortet från Arken Zoo! Kostade inte ett öre när vi var där idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *