Långtidssjuknisse

Min läkare har gjort sig extremt populär och sjukskrivit mig en hel månad över både jul och nyår. Jag hade inte räknat med det alls, utan var inställd på att jag kanske skulle få gå ner på 50% eller något liknande.

Det känns lite jobbigt, för jag vill KUNNA jobba och inte vara hemma hela tiden, men som det ser ut nu så KAN jag inte jobba oavsett om jag vill eller inte. Är dock inte på något vis lättad eller nöjd över att ”slippa” vara på jobbet över jul och nyår. Lyckligtvis kommer ju lilla ”Sniff” hem på annandagen, så då får jag annat att tänka på.

Sniff har blivit ”Sniff” i avvaktan på ett eventuellt namnbyte. Jag har föreslagit Miley. Och ungefär en tusen andra namn, men Simon är kräsen och har bara gillat Sniff än så länge. To be continued….

Jag är fortfarande sjuk, trots att jag mådde mycket bättre igår. Det kanske är för att jag blev stressad över sjukskrivningen, men förhoppningsvis går det över snart. Jag har frågat om Lottie kan komma ner på besök ett tag, så jag får nåt att göra. Ska testa nya mediciner också, eftersom Propovan inte fungerar längre. Det var bara två år sen jag var långtidssjukskriven senast, och det känns inte länge alls.

”Vi” julbakade lite igår, och med vi menar jag mest Martha Simon. Han är jätteduktig på att baka och laga mat, men han blir en hysterisk mini-Gordon Ramsey, och jag satt mest och skrattade åt honom. Sen la han upp dumma bilder på mig på Facebook, och då gick jag till affären istället.

Det blev i alla fall lussekatter och chokladbollar. Jag ska göra kladdmuffins när jag mår bättre. Just nu vill jag inte äta något alls. Jag började prenumerera på Härliga Hund också, en liten oförarglig tidning som gör mig på gott humör. Hade högläsning igår för Simon till hans stora missnöje.

Har nu kryssning att se fram emot, och framöver hundmässan och julbord med mina kollegor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *