Miss Sniff

Ett litet tips: På Instagram finns det en massa bilder på valpen och hennes syskon som inte är upplagda än. Följ mig gärna – jag heter likadant där: campciabatta

Idag har vi fått matlista och goda råd, och snart är det dags att pröjsa för vår nya valp! Här kommer lite info:

Namn: Miss Sniff (Sniff för hennes vänner)
Kennelnamn: Twigg’s Touch Line
Födelsedag: 29 oktober 2014
Färg: Gul/mörkbrun/foxred
Färg på koppel: Lila
Kennel: Twiggs
Syskon: 7 st
Storebror: Rambo!
Gudmor: Finaste Elin, ägare till Pixy – blivande bästis till Sniff!

Simon och jag har beställt biljetter till Stockholms Hundmässa, och där ska vi kika på lite hundsaker och kanske en hundbädd. Hundmässan är ungefär det bästa stället på jorden, för där finns hundratals hundar under ett och samma tak, företagsmontrar, djurambulansen, rasklubbstorg och den underbara rasparaden, som jag missade förra gången men MÅSTE se i år!

Tyvärr jobbar jag natt på lördagen, men det får bli en kort sovstund och sen en massa söta hundar. Rasparad!


Idag har vi haft fotograf och mäklare här från Fastighetsbyrån inför försäljningen, och jag vaknade med frossa, huvudvärk, magont och en trevlig kräkattack… Attans valpar! Jag och Simon åt samma mat igår, och han mår toppen, så det måste vara valppussarna som ställde till det. Nåväl, det var det nästan värt – förutom att jag måste vara hemma från jobbet IGEN! Fick 1200.- över den här månaden efter alla räkningar – tvivlar på att det blir mer efter ännu en sjukskrivning.

Rambo är i alla fall glad att få sällskap, och att slippa bli rullad runt hela lägenheten på fotpallen pga fotograferingen. Nu måste jag bara orka byta hans vatten, så blir han nog gladaste marsvinet i hela Huddinge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *