Twiggs

Det här har vi gjort idag:

20141130_142434

20141130_142752

20141130_150033

I Twiggs kennel hos Inger i Ärla träffade vi lilla Sniff idag! Mamma var med såklart, och Johnny och Lottie (som var knäpp och snällt fick stanna i bilen). Vi gosade valp och träffade vår nya familjemedlem, och alla hennes sammetsmjuka syskon. Vi träffade också Pim-Pim, Hoppsan och Trix (valparnas mamma), och alla var underbart söta!

Vi har verkligen valt den bästa labradorkenneln – och vår valp var pigg och busig och alldeles bedårande. Hon somnade i min famn och pep när jag försökte röra mig. Vi tror att hon ska heta Sniff, och det är valpen med lila halsband (om någon hunnit glömma). I mellandagarna flyttar hon hem till oss, och det ska bli så himla roligt! Saknar henne redan!

Bästa valpdagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *