Nyheter

Jag uppdaterar från en helt annan plats än tidigare, nämligen en helt ny dator! Det har varit segt med nya inlägg mest på grund av att min gamle trogne Acer blivit lite för gammal och trogen – så nu tar en ersättare över!

20141123_150035

Jag och Jennie var ute på äventyr igår och då hittade jag den här Acer Aspire ES1-311-C4D1. Liten och pluttig och ganska söt. Simon hjälpte mig att kolla upp om den var bra.

Det roliga var så klart att jag kollade upp den hos ElGiganten också, och då var den 1000.- billigare! Och idag när vi åkte och köpte den så var den ytterligare några hundralappar billigare, så jag fick den för 2390.- – jippi!

Sen har vi bråkat, datorn och jag, för den hittade virus och trojaner och jävlades en massa, men nu har jag rensat den på skit, och den fungerar finfint för en så billig laptop. Den känns en aning plastig, men den är lätt att bära och har en bra processor. Ett tips om ni letar efter en billig liten laptop!


Sen har ju andra saker också hänt: Simon och jag har valt soffa, säng och matbord till nya lägenheten, jag har träffat Elins busiga jack russell terrier Pixy och jag har jobbat dagpass då jag fick träffa Yuphin VARENDA dag!

20141123_153657
Antagligen vår nya soffa, Mega från Mio.

Valpen (working title Sniff) växer och busar med sina syskon. Hon har öppnat ögonen, fått ett lila halsband och nu på söndag får vi åka och träffa henne för första gången! Så spännande!

Rambo är liten och knubbig, har en lortig bur pga av mig och äter grönsaker tills han ser ut som en kvadrat.

Och Simon fixar med lägenheten så den blir ännu finare till försäljningen. Idag skruvade han upp nya hyllor i garderoben. Så duktig!

Nu ska jag leka vidare med min nya dator och se vad den pallar för. Vroom!

20141124_154009

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *